HORARIO: 

L a J de 9:15 a 13:45 h y de 16:15 a 19:45 h V de 9 a 14 h y de 16 a 19 h

Síguenos en FACEBOOK

 

MATINAL MOTERA 1 MARÇ SANT QUINTÍ

Publicat el 24-02-20 

El proper dia 1 de març se celebra la V Festa Segadors MC Alt Penedès i, com en anteriors ocasions, la cita tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu de Sant Quintí de Mediona, una vila amb història mil·lenària i uns preciosos paisatges. Entre ells Les Deus, dos deus provinents de l'Aqüífer de Carme-Capellades i un d'ells assorteix d'aigua a les 23 fonts. Una zona per gaudir del circuit botànic i d'espais dedicats a l'aventura i la diversió.

Aquesta matinal, de 9 a 14 hores, està organitzada pel motoclub del mateix nom i la seva entrada és gratuïta i podreu escoltar música, esmorzar i beure, visitar els seus stands i parades i participar en sortejos. Un bon ambient per un matí de diumenge.

Com arribar Ubicació Poliesportiu

(Ver en castellano en Leer más)

Publicado el 24-02-20 

El próximo día 1 de marzo se celebra la V Festa Segadors MC Alt Penedès y, como en anteriores ocasiones, la cita tendrá lugar en el  Pabellón Polideportivo de Sant Quintí de Mediona, una villa con historia milenaria y unos preciosos paisajes. Entre ellos Les Deus, dos manantiales  provenientes del Acuífero de Carme-Capellades y uno de ellos surte de agua a las 23 fuentes. Una zona para disfrutar del circuito botánico y de espacios dedicados a la aventura y a la diversión. 

Esta matinal, de 9 a 14 horas,  está organizada por el motoclub del mismo nombre y su entrada  es gratuita y podréis escuchar música, almorzar y beber, visitar sus stands y paradas y participar en sorteos. Un buen ambiente para una mañana de domingo.  

Cómo llegar Ubicación Poliesportiu